Добавить в избранное

Оригинальный текст и слова песни Ti Je Festa Ime:

Ti je festa ime
Dritat shoh sot ne vetmi,
Bore e bardhe qytetin ngrin,
Te gjithe dore per dore kete fundvit,
Me shume ti me mungon

Dhe mes njerezve po shikoj,
Nje mije drita qe ndricojne,
Sjellin tek ti, po je vetem ti,
Qe festat prane mi sjelle

Ref.
Ti je festa ime,
Kur te kam ty prane,
Je dhurate per mua,
Je gjithcka qe kam.

Ti je festa ime,
Kur ne krahe me mban,
Dhurata ka mberritur,
perralla qe kam pritur,
Ngjyros shpirtin, ngjyros shpirtin tim.

Ieeee, ieeeee

Dhe ndricon ne erresire,
Kjo zemer qe ka nje deshire,
Ne krahet e tua ne pafundesi
Gjithmone te qendroje.

Dhe ne qiellin lart shoh,
Yjet shkruajne emrin tone,
Nje buzeqeshje ti me fal,
Festa je ti, zemer te dua dua, te dua, dua
Festat prane mi sjelle.

Ref
Ti je festa ime,
Kur te kam ty prane,
Je dhurate per mua,
Je gjithcka qe kam.

Zerin tend degjoj kur zilet embel tringellojne,
Puthjen tende ndjej kur floket e bores me takojne,
Krahet e tu mbeshtjellin lehte si fjongo me shtrengojne,
Festat prane mi sjelle.

Ti je festa ime,
Ti je festa imeee,
Ti je festa ime,

No no no no

Ref:
Ti je festa ime,
Kur te kam ty prane,
Je dhurate per mua,
Je gjithcka qe kam.

Перевод на русский или английский язык текста песни — Ti Je Festa Ime исполнителя Besa:

Ti JE Феста IME
Dritat Шох сот ne vetmi,
Диаметр цилиндра электронной bardhe qytetin ngrin,
TE gjithe Доре PER Доре Кете fundvit,
Меня shume ти меня mungon

DHe MES njerezve ро shikoj,
NJE mije Drita QE ndricojne,
Sjellin тек ти, ро JE vetem ти,
QE festat prane миль Sjelle

Ссылка
Ti JE Феста IME,
Кура Te кам TY prane,
Je dhurate PER муа,
Je gjithcka QE кам.

Ti JE Феста IME,
Кура ne Krahe меня mban,
Dhurata ка mberritur,
perralla QE кам pritur,
Ngjyros shpirtin, ngjyros shpirtin Тим.

Ieeee, ieeeee

Дхе ndricon ne erresire,
KJo Земер QE ка NJE deshire,
Ne krahet электронной Туа ne pafundesi
Gjithmone te qendroje.

Дхе пе qiellin LART Шох,
Yjet shkruajne emrin тон,
NJE buzeqeshje ти меня FAL,
Феста JE ти, Земер te дуа дуа, дуа te, дуа
Festat prane ми Sjelle.

Ссылка
Ti JE Феста IME,
Кура Te кам TY prane,
Je dhurate PER муа,
Je gjithcka QE кам.

Zerin, как правило, degjoj кур zilet embel tringellojne,
Puthjen TENDE ndjej кур floket электронной мне скучно takojne,
Krahet электронной ту mbeshtjellin LEHTE си fjongo меня shtrengojne,
Festat prane ми Sjelle.

Ti JE Феста IME,
Ti JE Феста imeee,
Ti JE Феста IME,

Нет нет нет Нет

Ссылка:
Ti JE Феста IME,
Кура Te кам TY prane,
Je dhurate PER муа,
Je gjithcka QE кам.

Если нашли опечатку в тексте или переводе песни Ti Je Festa Ime, просим сообщить об этом в комментариях.

Видеоклип

Обсудить