Добавить в избранное

Оригинальный текст и слова песни Sever i Jug:

Зошто е темно без тебе
Кажи зошто е
Помислувам на се што имавме
А не сочувавме
Се прашувам и барам одговор
А незнам каде е
Велат време лечи се
Но не е така тебе не

РЕФ
Кога се прашувам јас себе
Ко да прашувам јас друг
Како да живеам без тебе
Кога немам никој друг
Ако те изгубам и тебе
Немам север немам југ
Кога се прашувам јас себе
Се се врти пак во круг

Сонцето не изгрева
Денот не започнува
Без тебе вечна темнина
И животот така проаѓа
И незнам јас зашто
А така ее
Кога можевме да смениме се
Ќе ги споевме и север и југ
Вечно јас и ти во љубовен круг

РЕФ
Кога се прашувам јас себе
Ко да прашувам јас друг
Како да живеам без тебе
Кога немам никој друг
Ако те изгубам и тебе
Немам север немам југ
Кога се прашувам јас себе
Се се врти пак во круг

РЕФ
Кога се прашувам јас себе
Ко да прашувам јас друг
Како да живеам без тебе
Кога немам никој друг
Ако те изгубам и тебе
Немам север немам југ
Кога се прашувам јас себе
Се се врти пак во круг

Перевод на русский или английский язык текста песни — Sever i Jug исполнителя DNK:

Why is dark without you
Say why
I think everything we had
Not preserved
I wonder and ask response
And I do not know where
They say time heals
But is not you

REF
When I ask myself
As if I ask another
How to live without you
When no one else
If you lose and you
I have no north south
When I ask myself
It turns again in the round

Sun does not rise
The day begins
Without you eternal darkness
And so life goes
And because I do not know
And so ff
When we could not change
We will pieced and north and south
Forever and I love the round

REF
When I ask myself
As if I ask another
How to live without you
When no one else
If you lose and you
I have no north south
When I ask myself
It turns again in the round

REF
When I ask myself
As if I ask another
How to live without you
When no one else
If you lose and you
I have no north south
When I ask myself
It turns again in the round

Если нашли опечатку в тексте или переводе песни Sever i Jug, просим сообщить об этом в комментариях.

Видеоклип

Обсудить