Добавить в избранное

Оригинальный текст и слова песни Ne Sum Kako Ti:

СО РОЗИ ДВЕ ТРИ
И СО СЛАТКИ ЗБОРОВИ
НЕ ПРИКРИВАШ, НЕ
СВОИ ТРАГИ НЕВЕРНИ
А ЈАС ЗНАМ, ДОБРО ЗНАМ
АКО ПРОСТАМ ЌЕ НАПРАВАМ ГРЕВ
И ЗНАЈ, ТЕ ОСТАВАМ ЈАС
И СИ ОДАМ ОДОВДЕ

НЕ, НЕ СУМ КАКО ТИ
ТИ НЕ СИ КАКО ЈАС
ДАЛЕЧНИ КО СВЕТА ДВА
ТИ СИ ЈУГ, А ЈАС СТРАНА СЕВЕРНА

НЕ, НЕ СУМ КАКО ТИ
ТИ НЕ СИ КАКО ЈАС
НИТУ НЕБОТО Е СПАС
ОБЛАК СУМ, А ТИ ВЕТЕР ПРЕД БУРА
НЕ, НЕ СУМ КАКО ТИ

НИ ДОПИРОТ ТВОЈ
ЈАС НЕ ГО ЧУВСТВУВАМ
ТИ ОТРОВ СИ МОЈ
СПОКОЈ ШТО МЕ УБИВА
А ЈАС ЗНАМ, ДОБРО ЗНАМ
АКО ПРОСТАМ ЌЕ НАПРАВАМ ГРЕВ
И ЗНАЈ, ОСТАВАМ СЕ
ИАКО ЛЕСНО НЕ МИ Е

Перевод на русский или английский язык текста песни — Ne Sum Kako Ti исполнителя Kaliopi:

WITH ROSIE TWO THREE
AND WITH SLATKI Zborov
PRIKRIVASH NOT NOT
YOUR tragi Invalid
A ЈAS banner WELCOME BANNER
AKO Just Right ЌE Greve
And ZNAЈ TE leave ЈAS
And C odes ODOVDE

NOT NOT MSA Kako TI
TI SI NOT Kako ЈAS
DALECHNI LIGHT TO TWO
ATC ЈUG , A Country North ЈAS

NOT NOT MSA Kako TI
TI SI NOT Kako ЈAS
NUST Nebot E SPAS
Cloud MSA , A TI WIND PREV Boer
NOT NOT MSA Kako TI

NO DOPIROT TVOЈ
ЈAS NOT GO CHUVSTVUVAM
TI SI OTROV MOЈ
SPOKOЈ INTO ME killing
A ЈAS banner WELCOME BANNER
AKO Just Right ЌE Greve
And ZNAЈ , leaving the CE
IAKO FOREST NOT MI E

Если нашли опечатку в тексте или переводе песни Ne Sum Kako Ti, просим сообщить об этом в комментариях.

Видеоклип

Обсудить