Оригинальный текст и слова песни Nuk Mundem:

Sdi pse e lash veten une
Ty te doja shume
The ti falja une ti falja ty mekatet
Veten e fundosa une
E lendova shume ,
Se per mua vleje ti dhe jo mekatet,
Sdi te them se sa vuaj une,
Di te them se me mungon pafund ,

Nuk mundem te perballem me ty jo
Me dike qe doja ,
Me dike qe dua ,
Por qe Smund ta kem,

Nuk mundem te perbalem me ty jo
Me dike qe doja ,
Me dike qe dua ,
Por qe smund ta kem,

Jeta jote s’do ndryshoj ,
S’jemi ne njesoj ,
Ti per mua tjeter ndjenjen , Nuk e pate
Nuk e kishe te veshtire ,
Me the lamtumire,
Afer meje dashuria nuk te mbante
Sdi te them se sa vuaj une ,
Di te them se me mungon pafund ,

Nuk mundem te perballem me ty jo
Me dike qe doja ,
Me dike qe dua ,
Por qe smund ta kem

Nuk mundem te perbalem me ty jo
Me dike qe doja ,
Me dike qe dua ,
Por qe smund ta kem

Перевод на русский или английский язык текста песни — Nuk Mundem исполнителя Lori:

Sdi PSE электронной ресниц Вятян ипе
Ты те Doja shume
Ти falja UNE ти falja ти mekatet
Вятян электронной fundosa ипе
E lendova shume ,
Се за муа vleje ти DHE Джо mekatet ,
Sdi т.е их себе са vuaj ипе ,
Ди т.е им SE мне mungon pafund ,

Нук mundem те perballem мне ти Джо
Я Дайк QE DoJa ,
Я Дайк QE дуа ,
Пор QE Smund та Кемь ,

Нук mundem те perbalem мне ти Джо
Я Дайк QE DoJa ,
Я Дайк QE дуа ,
Пор QE smund та Кемь ,

Джета jote s’do ndryshoj ,
S’jemi пе njesoj ,
Ti за муа tjeter ndjenjen , Нук электронной паштет
Нук электронной Kishe те veshtire ,
Яlamtumire ,
Афер Мейе dashuria NUK те mbante
Sdi т.е их себе са vuaj ипе ,
Ди т.е им SE мне mungon pafund ,

Нук mundem те perballem мне ти Джо
Я Дайк QE DoJa ,
Я Дайк QE дуа ,
Пор QE smund та Кемь

Нук mundem те perbalem мне ти Джо
Я Дайк QE DoJa ,
Я Дайк QE дуа ,
Пор QE smund та Кемь

Если нашли опечатку в тексте или переводе песни Nuk Mundem, просим сообщить об этом в комментариях.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.