Оригинальный текст и слова песни Shiu im:

Nuk kam asnje re, dielli pervelon
Buzet me jane thare, ti vetem me sheron
Une e di sa etje kam per ty (ooo..)
Me mbulo si nje ujevar, beje si dikur
Uji ne sahare, je akull mbi lekure
Une e di sa etje kam per ty (ooo..)
‘Te dua’ me thoje, dhe nuk e di pse nuk te besova
Te lutem riktheje shiun ti, me furi

Le te bjere, pergjithmone
Le te bjere i lire, jam shkretetire nuk me mjafton
Le te bjere, pergjithmone
Je vetem ti, i vetmi shi qe me sheron

Nuk me mjafton nje lume, nuk me mjafton nje det
Je vetem ti dhurimi qe me kthen ne jete
Une e di sa etje kam per ty (ooo..)
E mbaj mend kur ishim nje
Pa ty zemer jam asgje
Pa ty digjem behem zjarr (Me shuaj, me shuaj)
‘Te dua’ me thoje, dhe nuk e di pse nuk te besova
Te lutem, riktheje shiun ti me furi

Le te bjere, pergjithmone
Le te bjere i lire, jam shkretetire nuk me mjafton
Le te bjere, pergjithmone
Je vetem ti, i vetmi shi qe me sheron

Come on bring it down ne kte moment
Come on bring it down ne kte moment
Jepi ti nje fjale ne kte moment
Come on bring the rain, come on bring the rain
Come on bring the rain, come on bring the rain
Come on bring the rain, come on bring the rain

Dua ty te ndjej
Dua ty te gjej
Une ty te ndjej
Ne cdo pike te ndjej

Ne cdo pike te ndjeej
Le te bjere, pergjithmone
Le te bjere i lire, jam shkretetire nuk me mjafton
Le te bjere, pergjithmone
Je vetem ti, i vetmi shi qe me sheron

Come on bring it down ne kte moment
Come on bring it down ne kte moment
Jepi ti nje fjale ne kte moment
Come on bring the rain, come on bring the rain

Перевод на русский или английский язык текста песни - Shiu im исполнителя Miriam Cani:

NUK Кам asnje повторно, dielli pervelon
BUZET мне Джейн Thare, Ti vetem меня Шерон
Une электронной ди са etje кам за ти (ооо ..)
Я mbulo си NJE ujevar, beje си dikur
Удзи пе sahare, я люблю akull MBI lekure
Une электронной ди са etje кам за ти (ооо ..)
"Те дуа 'меня thoje, DHE NUK электронной ди PSE NUK те Бесова
Те lutem riktheje shiun ти, мне Furi

Le Пе bjere, pergjithmone
Ле те bjere я лир, джем shkretetire NUK мне mjafton
Le Пе bjere, pergjithmone
Je vetem ти, я vetmi ши QE мне Шерон

Нук мне mjafton NJE Луме, NUK мне mjafton NJE Det
Je vetem ти dhurimi QE мне kthen пе Jete
Une электронной ди са etje кам за ти (ооо ..)
E mbaj исправить KUR Ишим NJE
Па Ти Земер варенье asgje
Па Ти digjem behem zjarr (Me shuaj, мне shuaj)
"Те дуа 'меня thoje, DHE NUK электронной ди PSE NUK те Бесова
Те lutem, riktheje shiun ти мне Furi

Le Пе bjere, pergjithmone
Ле те bjere я лир, джем shkretetire NUK мне mjafton
Le Пе bjere, pergjithmone
Je vetem ти, я vetmi ши QE мне Шерон

Давай принести его вниз пе момент КТЭ
Давай принести его вниз пе момент КТЭ
Jepi ти NJE fjale пе КТЭ момент
Давай принести дождь, давай принести дождь
Давай принести дождь, давай принести дождь
Давай принести дождь, давай принести дождь

Дуа ти те ndjej
Дуа ти те GjEj
Une ти те ndjej
Ne CDO щука те ndjej

Ne CDO щука те ndjeej
Le Пе bjere, pergjithmone
Ле те bjere я лир, джем shkretetire NUK мне mjafton
Le Пе bjere, pergjithmone
Je vetem ти, я vetmi ши QE мне Шерон

Давай принести его вниз пе момент КТЭ
Давай принести его вниз пе момент КТЭ
Jepi ти NJE fjale пе КТЭ момент
Давай принести дождь, давай принести дождь